Головна Новини Світ Європа У КНДР повідомили про випробування сверхкрупної реактивної установки
commentss НОВИНИ Всі новини

У КНДР повідомили про випробування сверхкрупної реактивної установки

За результатами аналізу японських військових, це ракети трьох типів нової модифікації

11 вересня 2019, 03:05 comments1884
Поділіться публікацією:
У КНДР повідомили про випробування сверхкрупної реактивної установки

Північнокорейський лідер Кім Чен Ин був присутній на тестовому запуск сверхгабаритной реактивної системи залпового вогню, повідомляє Центральне телеграфне агентство Кореї (ЦТАК).

Раніше повідомлялося, що Північна Корея провела два пуску снарядів або ракет з провінції Пхенан-Намдо у бік Японського моря.

Ця система названа "сверхкрупной". Її характеристики не зазначаються.

При цьому президент США Дональд Трамп, незважаючи на регулярно проведені Північною Кореєю випробування, назвав відносини з Пхеньяном "хорошими".

Це вже восьмий такий пуск за останні півтора місяця і десятий з травня. За результатами аналізу японських військових, це ракети трьох типів нової модифікації, 4 і 9 травня, 25 липня та 6 серпня були проведені пуски ракет нової модифікації малої дальності на твердому паливі, схожі на ракети типу "Іскандер".

Потім у серпні були випущені снаряди, які Північна Корея називає "сверхкрупной реактивною системою залпового вогню". Це також ракети малої дальності на твердому паливі.

Як повідомляло видання "Коментарі", депутати Верховного народного зібрання (ВНС) Північної Кореї внесли поправки в конституцію країни, згідно з якими Кім Чен Ин офіційно став главою КНДР. У Конституції закріпили норму про те, що голова Держради КНДР є "вищим керівником партії, держави і збройних сил, висунутим за одностайною волею і сподівання всього корейського народу". Пост голови Держради КНДР Кім Чен Ин обіймав з моменту його створення в 2016 році. Нагадаємо, що раніше Кім Чен Ин у Конституції був названий "верховним лідером, який командує всієї військової міццю країни", а главою держави формально вважався голова президії ВНС. Цей пост з 2019 року займає соратник Кім Чен Ина та його заступник в Держраді Чхве Рен Хе, син якого — Чой Сонг — в 2015 році одружився (за повідомленнями південнокорейських ЗМІ) на молодшій сестрі Кім Чена Ина — Кім Е Чжон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://www.kcna.kp/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!