Головна Новини Світ Європа У Росії відкинули можливість прямої війни з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії відкинули можливість прямої війни з Україною

Шойгу заявив, що не може собі уявити повномасштабну війну Росії проти України

22 вересня 2019, 12:45 comments1974
Поділіться публікацією:
У Росії відкинули можливість прямої війни з Україною

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу виключив можливість прямого військового конфлікту з Україною. Про це він заявив в інтерв'ю російському ЗМІ

"Навіть думати про це не хочу. Дуже сподіваюся, що у українського народу і в української влади вистачить волі, сил і можливостей остудити гарячі голови, які закликають до подібної дурості і божевільному сюжетом. Коли екстремістів на Україні все одно доведеться зупиняти. Шкода тільки, що це не було зроблено раніше", — зазначив він.

Також Він додав, що українці і росіяни — братній народ і нього самого є родинні зв'язки з Україною.

"Українці — братський народ. Мої родичі по лінії мами — з України. Там похований мій дід. У Велику Вітчизняну мама пережила там окупацію. З України мамині брати пішли на фронт. І, до речі, я був хрещений в 5-річному віці в одному з храмів міста Стаханов Луганської області. І я абсолютно переконаний, що з українським народом ми будемо жити у світі і добросусідство", — заявив Шойгу.

 Як повідомляли "Коментарі", Петро Порошенко в програмі Рандеву на 5 каналі заявив, що формулы Штайнмайера, що регулює порядок врегулювання конфлікту на Донбасі, ні з ким не погоджена і її не існує. "Ніякої угоди Штайнмайера не існує в природі. Немає угоди Штайнмайера. Ніякої формули Штайнмайера, нібито з кимось узгодженої, не існує", – сказав Порошенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!