Головна Новини Світ Європа Франція, Німеччина і Великобританія звинуватили Іран в атаці на саудівські НПЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

Франція, Німеччина і Великобританія звинуватили Іран в атаці на саудівські НПЗ

Франція, Німеччина і Великобританія зазначили, що підтримують поточні розслідування, в ході яких повинні бути встановлені всі деталі події

24 вересня 2019, 03:50 comments1568
Поділіться публікацією:
Франція, Німеччина і Великобританія звинуватили Іран в атаці на саудівські НПЗ

Глави Франції, Німеччини та Великобританії назвали Іран відповідальним за атаки на інфраструктуру саудівської нафтової компанії Saudi Aramco. Про це заявили лідери трьох країн за підсумками зустрічі на полях 74-й сесії Генеральній Асамблеї ООН.

Спільну заяву опублікували за результатами зустрічі президента Франції Емманюель Макрона, канцлера ФРН Ангели Меркель і прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона.

"Нам зрозуміло, що відповідальність за цю атаку несе Іран. Іншого правдоподібного пояснення немає", — йдеться в тексті заяви.

Лідери трьох країн також відзначили, що підтримують поточні розслідування, в ході яких повинні бути встановлені всі деталі події.

Раніше Трамп оголосив про введення економічних санкцій проти Нацбанку Ірану, хоча подробиць з цього приводу не повідомив.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про скандальній заяві Держдепартаменту США у відповідь на вимогу Конгресу опублікувати липневий розмова президентів Америки та України Дональда Трампа та Володимира Зеленського. Так, держсекретар США Майкл Помпео позначив, що не має наміру надавати розголосу телефонна розмова, так як він вважається суворо конфіденційним.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!