Головна Новини Світ Європа В сім'ї у Лукашенка траур: у нього померла теща
commentss НОВИНИ Всі новини

В сім'ї у Лукашенка траур: у нього померла теща

Президент Білорусі називав її другою матір'ю

29 вересня 2019, 20:57 comments2257
Поділіться публікацією:
В сім'ї у Лукашенка траур: у нього померла теща

Вчора, 28 вересня, у віці 90 років померла Олена Желнеровіч, теща президента Білорусі Олександра Лукашенка. Про це повідомляє видання "Белсат".

"Федорівна (теща — прим.ред) для мене — друг людини, як я їй завжди кажу. [...] Це для мене друга людина після матері. Якби не вона, то я президентом б не був", — заявив глава держави телеканалу .

Прес-секретар глави республіки Наталя Ейсмонт зазначила, що і Желнеровіч протягом усього життя ставилася до Лукашенка "як до сина".

Олена Желнеровіч жила в селі Великий Межник Шкловського району Могилевської області. До виходу на пенсію вона працювала вчителем білоруської мови в школі села Олександрія.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про позицію Олександра Лукашенка щодо націоналістичних рухів в Україні і за яких обставин він готовий ввести армію Білорусі на Донбас.

 "Ми не можемо бути ворогами вашого народу. І все наше керівництво, і я як президент, який має в тисячу разів більше повноважень, ніж в українського президента, ніколи на це не піду", — позначив глава держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!