Головна Новини Світ Європа В Ірані схвалили закон про громадянство дітям, народженим від іноземців
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ірані схвалили закон про громадянство дітям, народженим від іноземців

Закон торкнеться мусульманських шлюбів

3 жовтня 2019, 06:55 comments1514
Поділіться публікацією:
В Ірані схвалили закон про громадянство дітям, народженим від іноземців

Рада з охорони конституції Ірану схвалив законопроект, що передбачає надання іранського громадянства дітям, народженим іранками від шлюбу з іноземцями.

"(Законопроект) про громадянство дітей, народжених від шлюбу іранок з іноземцями, сьогодні був підтверджений Радою стражів (конституції)", — написав у Twitter Алі Аббас Кодходаи, представник органу, який наділений функцією перевірки законопроектів на відповідність конституції та ісламських норм.

Сам законопроект був раніше схвалений парламентом Ірану і в нього носилися деякі зміни для того, щоб він пройшов затвердження з боку Ради з охорони конституції Ірану.

Закон торкнеться мусульманських шлюбів, оскільки законодавство Ірану передбачає заборону на шлюби мусульманок з немусульманами, однак дозволяє шлюби з іноземцями-мусульманами, яким для цього необхідно отримати спеціальний дозвіл від влади.

Як повідомляв портал "Коментарі", глави Франції, Німеччини та Великобританії назвали Іран відповідальним за атаки на інфраструктуру саудівської нафтової компанії Saudi Aramco.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!