Головна Новини Світ Європа Євросоюз продовжив санкції проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Євросоюз продовжив санкції проти Росії

Санкції стосуються 9 осіб

14 жовтня 2019, 13:09 comments1980
Поділіться публікацією:
Євросоюз продовжив санкції проти Росії

Європейський Союз продовжив санкції щодо Росії за застосування хімічної зброї в британському Солсбері відносно колишнього агента ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії, повідомляє прес-служба Ради ЄС.

Санкції стосовно 9 осіб подовжено до 16 жовтня 2020 року. Обмежувальні заходи передбачають заборону на поїздки зазначених осіб в Євросоюз, замороження особистих активів та активів підприємств.

У списку санкцій зараз 9 осіб, четверо з яких причетні до нападу на Скрипалів у Солсбері, а ще п'ятеро пов'язані з режимом Башара Асада в Сирії. Також під обмеження підпав основний орган сирійського режиму по розробці хімічної зброї Центр наукових досліджень та досліджень (SSRC).

Як раніше повідомляв сайт "Коментарі", в британському Солсбері 4 березня 2018 року були отруєні експолковник запасу ГРУ Сергій Скрипаль, який працював на британські спецслужби, і його дочка Юлія. Поліція з'ясувала, що його намагалися вбити нервовопаралітичною речовиною "Новачок", мотивом могла стати помста. Британська сторона стверджує, що до отруєння Скрипалів причетна російська держава, Росія це категорично заперечує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!