Головна Новини Світ Європа Страйк бортпровідників у Німеччині продовжено до опівночі
commentss НОВИНИ Всі новини

Страйк бортпровідників у Німеччині продовжено до опівночі

Страйк працівників авіаконцерну торкнувся сотні рейсів у кількох містах Німеччини

20 жовтня 2019, 12:36 comments1913
Поділіться публікацією:
Страйк бортпровідників у Німеччині продовжено до опівночі

Попереджувальний страйк бортпровідників у Німеччині продовжено до опівночі неділі, 20 жовтня. Про це повідомив представник профспілки.

Спочатку передбачалося, що страйк завершать у першій половині дня.

У страйку беруть участь бортпровідники дочірніх компаній авіаконцерну Lufthansa — Eurowings, Germanwings, Lufthansa Cityline і SubExpress. Страйк вплинув на сотні рейсів у таких німецьких містах як Франкфурт-на-Майні, Дюссельдорф, Кельн, Штутгарт, Берлін і Гамбург.

Про початок страйку профспілка оголосила 18 жовтня. Авіакомпанія Lufthansa намагалася залагодити трудовий конфлікт, висловивши готовність підняти зарплату бортпровідникам на 2%, що перевищувало вимоги профспілки. Проте відразу після цього Ufo висунув нові тарифні вимоги, які Lufthansa негайно відхилила.

Співробітники профспілок анонсували голосування серед робітників авіакомпанії з питання проведення безстрокових страйків.

Довготривалий конфлікт Ufo і Lufthansa стався після великих протистоянь в керівництві профспілки. Суперечки серед верхівки Ufo призвели до того, що авіаконцерн перестав визнавати профспілку як орган, який законно представляє інтереси бортпровідників. Керівництво авіакомпанії вважає незаконними страйки і загрожує відповідними наслідками згідно з трудовим законодавством.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Парижі відбулася масова акція протесту працівників громадського транспорту. Працівники паризького метро та іншого транспорту не вийшли на роботу на знак протесту проти пенсійної реформи президента Франції Емманюель Макрона.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!