Головна Новини Світ Європа "Ні капітуляції!": стихійні митинки з України добралися і до Іспанії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ні капітуляції!": стихійні митинки з України добралися і до Іспанії

Сьогодні у Валенсії пройшли мітинги проти розведення сил на Донбасі

10 листопада 2019, 21:41 comments2783
Поділіться публікацією:
"Ні капітуляції!": стихійні митинки з України добралися і до Іспанії

Сьогодні в портовому місті Іспанії у Валенсії пройшов мітинг проти розведення сил на українському Донбасі згідно з Мінськими угодами. Про це передає "Інтерфакс-Україна", посилаючись на іспанські ЗМІ.

Так. за даними інформагентства, демонстрація пройшла одній з головних вулиць Валенсії — вулиці Святого Вікентія Мученика (calle de San Vicente Mártir). У демонстрації взяли участь до ста осіб, які несли в руках національні прапори Іспанії та України і вигукували гасла проти капітуляції.

За словами одного з учасників ходи, демонстрація не спрямована проти або на підтримку тієї чи іншої політичної сили в Україні.

"Ми не проти і не на підтримку. Ми проти капітуляції", — розповів один з учасників протестної акції.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про стихійних мітингах, спрямованих проти розведення сил на Донбасі, що поруч громадськості та ветеранів АТО/ОНС прирівнюється до капітуляції України перед країною-агресором.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Picara

20 лютого 2022, 21:57

Фейковое фото .Митинг был ДНЕМ! Фейковая информация. Переврали все. Митинг был за Украину а не против капитуляции! Без президентов а просто ЗА УКРАИНУ! На какие б*ть испанские сми мог ссылаться ваш лживый интерфакс если ни один испанский журналист к нам не подходил! А они ВСЕГДА представляются если пишут что то о событиях. Не Украина чай. Это ваш дерьмовый уровень журналистики переврать ВСЕ . И не смотря на то что организаторы митинга звонили в Интерфакс требуя опровержения своей лживой статейке про наш митинг те отказались это делать .И только эпидемия ковида нам свернула планы обратится в украинское посольство в Мадриде за помощью найти управу на Интерфакс и заставить их сделать опровержение.

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!