Головна Новини Світ Європа "Масові протести в Тбілісі": затриманих вже майже два десятки людей
commentss НОВИНИ Всі новини

"Масові протести в Тбілісі": затриманих вже майже два десятки людей

Будівля парламенту в столиці Грузії розблоковано, незважаючи на хвилювання

18 листопада 2019, 18:13 comments1365
Поділіться публікацією:
"Масові протести в Тбілісі": затриманих вже майже два десятки людей

У Тбілісі біля будівлі парламенту поліція проводить затримання учасників протестної акції за непокору правоохоронним органам, їх кількість досягла 18-ти осіб. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на грузинську пресу і прес-службу МВС.

При цьому важливо відзначити, що правоохоронцям вдалося розблокувати виходи з будівлі парламенту Грузії, які були заблоковані протестувальниками з вчорашнього дня, і керівництво країни продовжило нормальну роботу.

"В результаті заходів, прийнятих поліцією МВС, вхід в законодавчий орган був очищений від штучно створених бар'єрів, всі входи до парламенту були звільнені, і законодавчий орган може продовжувати працювати безперебійно", — йдеться в повідомленні МВС Грузії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що тисячі людей в Тбілісі вийшли на протест проти чинного уряду з вимогою провести позачергові вибори.

"Не розходимося і починаємо повне пікетування парламенту, тому що цей орган втратив свою функцію. Ця ніч покаже, на що ми здатні", — лідер колишньої правлячої партії "Єдиний національний рух", екс-кандидат у президенти Грузії Грігол Вашадзе.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!