Головна Новини Світ Європа Францію та Швейцарію з'єднають за допомогою метрополітену
commentss НОВИНИ Всі новини

Францію та Швейцарію з'єднають за допомогою метрополітену

Таким чином хочуть знизити кількість авто на дорогах

1 грудня 2019, 16:45 comments2325
Поділіться публікацією:
Францію та Швейцарію з'єднають за допомогою метрополітену

З 15 грудня з Швейцарії можна буде добиратися у Францію за допомогою метрополітену. Як передає MBS News, з Женеви в безліч міст Швейцарії і Франції ходитиме 45 поїздів, посадка на які відбуватиметься кожні десять хвилин. Відзначається, що обслуговувати Lеman Express будуть транспортні компанії обох країн.

У повідомленні також йдеться, що уряду довелося віддати 1,5 млрд євро за реалізацію цього проекту. У проектуванні і будівництві метрополітену брали участь як французькі, так і швейцарські фахівці, враховуючи норми безпеки двох країн-партнерів. При розробці проекту особливу увагу приділили доступності цього виду транспорту для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями.

Передбачається, що завдяки метрополітену зменшаться затори на франко-швейцарському кордоні, який щодня перетинають близько 650 тисяч автомобілів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна увійшла в топ-3 за кількістю відкриттів кав'ярень в Європі. За даними експертів, показники відкритих закладів більше тільки у Румунії та Казахстані.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!