Головна Новини Світ Європа «Парламент» самопроголошеної Абхазії відправив «президента» у відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

«Парламент» самопроголошеної Абхазії відправив «президента» у відставку

«Парламент» самопроголошеної Абхазії прийняв рішення про відставку «президента у відповідь на масові протести

9 січня 2020, 22:41 comments1707
Поділіться публікацією:
«Парламент» самопроголошеної Абхазії відправив «президента» у відставку

"Парламент" самопроголошеної Республіки Абхазія сьогодні проголосував за відставку "президента". Про це повідомляє "Російська служба BBC".

Відзначається, що сьогодні масові протести, які спровокувала перемога Рауля Хаджімби на президентських виборах" у вересні, переросли в штурм будівлі адміністрації місцевого "президента". Кілька сотень людей увірвалися до будівлі "адміністрації" в Сухумі і закликали президента піти у відставку. В підсумку "парламент" самопроголошеної республіки прийняв рішення про відставку Хаджімби. Правда, це ще не означає, що "президент" складе повноваження. Сьогодні був прийнятий документ, який пропонує "керівнику країни" покинути свій пост.

Російські ЗМІ повідомляють, що Рауль Хаджімба заявив, що не збирається нікуди йти і буде залишатися на своєму робочому місці в приміщенні органів влади". У той же час представники "президента" самопроголошеної держави повідомляють, що він зараз знаходиться на державній дачі" в Сухумі.

Раніше "Коментарі" писали, що учасники мітингу в Сухумі вибили в "адміністрації президента" двері та кілька вікон, до яких силовики пододвинули меблі — шафи і тумбочки. Дана акція протесту пов'язана з недавнім убивством в центрі Сухумі. Ініціатором мітингу є Ахра Авідзба, який нещодавно вимагав відставки міністра внутрішніх справ" самопроголошеної Абхазії Гарі Аршба. На площі були присутні близько 500 осіб, включаючи представників силових структур.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!