Головна Новини Світ Європа Радість для собачників: в аеропорту Фінляндії з'явилися туалети для чотириногих
commentss НОВИНИ Всі новини

Радість для собачників: в аеропорту Фінляндії з'явилися туалети для чотириногих

В туалетах для собак в аеропорту Фінляндії створили штучні галявини

17 січня 2020, 09:12 comments2000
Поділіться публікацією:
Радість для собачників: в аеропорту Фінляндії з'явилися туалети для чотириногих

В аеропорту Фінляндії з'явилися незвичайні туалети: до умовних значків "М" і "Ж" додалася табличка з фігуркою людини і собаки. Про це пише Kronen Zeitung.

Так, у тварин тепер є тихе місце у фінському аеропорту: компанія Finavia створила дві туалетні зони для чотириногих друзів в аеропорту Гельсінкі-Вантаа. Кімнати обладнані штучним газоном і пнями, а ще там є водяний шланг і контейнери для утилізації фекалій.

picture

Повідомляється, що через аеропорт Гельсінків щорічно проходить понад 10 тис собак. А за допомогою створеної зони туалетів хочуть зробити подорож для вихованців більш комфортною. Відзначається, що власники собак неодноразово просили керівництво аеропорту поліпшити умови у приміщеннях для вихованців, тому адміністрація тепер сподівається, що собачі "мами" і "тата" будуть при перельотах відчувати себе спокійніше.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що японці створили смарт-одяг для собак. В незвичайному жилеті датчики вимірюють серцевий ритм і кольором візуалізують настрій собаки. Ідея такого винаходу прийшла до творця після того, як йому захотілося дізнаватися про почуття свого собаки в той чи інший момент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!