Головна Новини Світ Європа Ураган в Чехії: знеструмлені 15 тис будинків
commentss НОВИНИ Всі новини

Ураган в Чехії: знеструмлені 15 тис будинків

Внаслідок сильного урагану в Чехії дерева падали на траси, припарковані авто і лінії електропередач

29 січня 2020, 10:43 comments2975
Поділіться публікацією:
Ураган в Чехії: знеструмлені 15 тис будинків

У Чехії не на жарт розігралася погода: країною пронісся ураган, який пошкодив дерева та знеструмив десятки будинків. Про це повідомляє Novinky.

Так, вчора буревій з сильним вітром прокотився по центру Чехії. Найбільш серйозна ситуація склалася в Кладно, Бероуні та на заході Праги, де пожежники повідомляють про 35 виїздів. Там у багатьох місцях падали на дорогу дерева, а ще деякі продовжують небезпечно схилятися над землею. При цьому, були випадки, коли гілки пошкоджували дроти ліній електропередач. Так, знеструмленими опинилися близько 15 тис будинків. Крім того, ураган зносить дерева безпосередньо на автотраси, що істотно погіршило проїзд для транспорту. Також повідомляється про падіння дерев на припарковані машини, пошкодження вуличних ліхтарів і кондиціонери, що впали на тротуари. У деяких дворах буря пошкодила дахи старих будівель. На щастя, жителі не травмувалися.

За даними метеорологів, ураган пройшов у формі так званої шквальної лінії з сильним поривчастим вітром та електричною активністю. Так, перші розряди блискавки були зафіксовані о 12:30 в регіоні Хеб, а через годину — вже і в Празі. Відзначається, що зазвичай у січні в Чехії не буває блискавок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Чехії чотирьох людей госпіталізували з підозрою на коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!