Головна Новини Світ ЄС У Чехії чотирьох людей госпіталізували з підозрою на коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чехії чотирьох людей госпіталізували з підозрою на коронавірус

Спалах нового типу коронавіруса почалася в Китаї наприкінці грудня

28 січня 2020, 00:45 comments2417
Поділіться публікацією:
У Чехії чотирьох людей госпіталізували з підозрою на коронавірус

В Чехії кількість хворих від коронавіруса збільшилася до чотирьох осіб. Про це заявив голова республіканського моз Адам Войтех.

Двоє чоловіків, які потрапили в лікарні, нещодавно повернулися з Китаю. Інші хворі теж були в Китаї і повернулися з підозрою на коронавірус. Всі знаходяться в лікарні, проходять обстеження. Після перевірки аналізів стане відомо, яким саме вірусом захворіли.

Як розповіли в лікарні, на перевірку аналізів йде до шести годин. На даний момент в аптеках активно розкуповуються противірусні ліки.

"Але не менш важливо, щоб люди не піддавалися паніці. Держоргани, включаючи моз, уважно стежать за ситуацією і роблять все необхідне для того, щоб уберегти співгромадян від цього захворювання", — сказав лава республіканського моз Адам Войтех.

Раніше "Коментарі" писали, що у Франції підтвердили 2 випадки захворювання, а в Україні було три випадки підозри на пневмонію, викликану небезпечним коронавірусом.Також ми розповідали, що в Китаї зареєстрували майже 900 підтверджених випадків зараження, а 26 осіб померли. Відомо, що вірус потрапив і в інші країни: Таїланд, США і Росію. У Шанхаї з лікарні виписали першу пацієнтку, яка вилікувалася від коронавіруса.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!