Головна Новини Світ Європа У Румунії стався сильний землетрус: відчувався і в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Румунії стався сильний землетрус: відчувався і в Україні

Землетрус у Румунії силою 5,2 балу за шкалою Ріхтера був зареєстрований в регіоні Вранча

31 січня 2020, 08:59 comments2885
Поділіться публікацією:
У Румунії стався сильний землетрус: відчувався і в Україні

У Східній Румунії зафіксували сильний землетрус, який також відчувався у Болгарії, Україні, Молдові. Про це повідомляє Novinite.

Землетрус силою 5,2 балу за шкалою Ріхтера був зареєстрований в регіоні Вранча — сейсмоактивна зона, розташована на ділянці стикування Південних (Румунія) та Східних (українських) Карпат. Так, землетрус було зареєстровано о 3:26 за місцевим часом. Епіцентр знаходився на глибині 140 кілометрів. При цьому, землетрус відчувався по всій Румунії, Молдові, Україні та деяких районах північного сходу Болгарії. Повідомляється, що даних про жертви або матеріальний збиток немає.

Раніше портал "Коментарі" писав, що біля берегів Індонезії в Молуккському морі стався землетрус. Епіцентр підземних поштовхів знаходився більш ніж у ста кілометрах на захід від міста Тернате провінції Північне Малуку. Осередок залягав на глибині 15 кілометрів. На щастя, загроза цунамі не оголошувалася. Зазначимо, що Індонезія знаходиться в зоні тихоокеанського "вогняного кільця" з високим ступенем тектонічної активності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!