Головна Новини Світ Європа Лукашенко заявив про зближення з США
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко заявив про зближення з США

Білоруський президент прокоментував візит держсекретаря США Помпео

4 лютого 2020, 13:21 comments1297
Поділіться публікацією:
Лукашенко заявив про зближення з США

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про налагодження відносин з США. Таку заяву лідер держави зробив на тлі візиту в Білорусь держсекретаря США Майка Помпео.

"Я не скажу, щиро відповім, що вже американці у нас такі великі друзі. Але період холоду, коли ми дивилися один на одного з амбразури, залізобетонноъ товстоъ стінки, закінчився", — констатував Лукашенко.

Білоруський президент також прокоментував занепокоєння Росії щодо візиту Помпео.

"У Росії стурбовані. А що, ми більше зробили з Америкою, ніж Росія? Ви подивіться: вони взасос з ними намагаються поцілуватися. Не виходить, правда. Ми що, переживаємо?" — сказав Лукашенко перебуваючи з робочим візитом у Могилевської області.

Глава держави також підкреслив, що має давні зв'язки з Майком Помпео. Їх пов'язують спільні операції з тих часів, коли Помпео керував ЦРУ.

Як повідомляв портал "Коментарі", ппрес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, відповідаючи на питання, чи розглядає Кремль візити держсекретаря США Майка Помпео в Україну, Білорусь, Казахстан і Узбекистан як бажання Вашингтона збільшити свій вплив у цьому регіоні, відповів негативно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.belta.by/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!