Головна Новини Світ Європа Росія запросила зустріч по Україні в Радбезі ООН
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія запросила зустріч по Україні в Радбезі ООН

Засідання для аналізу виконання мінських домовленостей відбудеться у четвер, 18 лютого

13 лютого 2020, 02:50 comments2273
Поділіться публікацією:
Росія запросила зустріч по Україні в Радбезі ООН

18 лютого в Радбезі ООН планують обговорювати виконання мінських домовленостей з ініціативи Росії. Про це повідомив перший заступник постпреда РФ при ООН Дмитро Полянський, передає Інтерфакс.

 "У зв'язку з відзначається сьогодні п'ятою річницею мінських домовленостей Росія запросила 18 лютого провести відкрите засідання Ради Безпеки ООН за участю представника ОБСЄ для аналізу виконання угод", − зазначив Полянський.

 Як повідомляли "Коментарі", на черговому засіданні країн-членів Ради безпеки ООН відбулося голосування з питання пролонгації обмежувальних заходів щодо Лівії. Більшістю голосів було прийнято рішення про продовження санкцій, що включають в себе збройне ембарго, заборона на імпорт і експорт нафтопродуктів та ін., до 30 квітня 2020 року. За резолюцію проголосували 14 членів Радбезу ООН. Росія утрималася.

Раніше Рада безпеки ООН ухвалила заяву щодо погіршення ситуації в Донбасі. Рада безпеки ООН ухвалила заяву щодо України, в якому йдеться про погіршення безпекової ситуації на Донбасі і підтверджується підтримку територіальної цілісності і суверенітету країни. Про це йдеться в повідомленні постійної місії України при ООН в Twitter. "



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.interfax.ru/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!