Головна Новини Світ Європа Туреччина заборонила імпорт електронних сигарет
commentss НОВИНИ Всі новини

Туреччина заборонила імпорт електронних сигарет

Ввезення в Туреччину вейпов і рідин для них буде заборонений

25 лютого 2020, 12:46 comments3354
Поділіться публікацією:
Туреччина заборонила імпорт електронних сигарет

Влада Туреччини прийняла остаточне рішення заборонити ввезення в країну електронних сигарет і рідин для куріння. Про це повідомила міністр торгівлі Рухсан Пекджан.

"Сьогодні було офіційно опубліковано підписаний президентом Реджепом Тайіпом Ердоганом закон про заборону імпорту електронних сигарет і кальянів, компонентів і запчастин та курильних сумішей для них", — повідомила турецька чиновниця.

Нагадаємо, що раніше американський центр профілактики і контролю захворювань CDC привернув увагу громадськості до проблеми шкоди електронних сигарет. У своєму звіті організація вказала на спалах легеневих захворювань серед любителів вейпинга. На думку фахівців, основною шкоди для легенів курців електронних сигарет завдає масло з вітаміном Е, яке міститься в рідинах для куріння.

Як повідомляв портал "Коментарі", американські вчені провели масштабне дослідження і з'ясували, які загрози для здоров'я несе куріння електронних сигарет. Дослідники протягом трьох років спостерігали за станом здоров'я 32 тис. курців. Деякі з них курили тільки електронні сигарети, а інші чергували паління звичайних сигарет з електронними. Результати дослідження показали, що куріння вейпа на 30% підвищує розвиток трьох серйозних захворювань: астми, бронхіту, емфіземи (пошкодження легенів).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!