Головна Новини Світ Європа Женевського автосалону не буде: організатори скасували знамениту виставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Женевського автосалону не буде: організатори скасували знамениту виставку

Влада Швейцарії скасувала всі масові заходи

28 лютого 2020, 14:11 comments1825
Поділіться публікацією:
Женевського автосалону не буде: організатори скасували знамениту виставку

Автомобільна виставка, що регулярно проходить у Швейцарії, в цьому році не відбудеться. Причиною організатори назвали дії влади, які скасували всі масові заходи через загрозу поширення коронавіруса.

"Із жалем ми повідомляємо, що Женевський автосалон скасовується. Це форс-мажор. Захід не може бути перенесено на більш пізній термін. Це просто неможливо через його масштаби", — заявили організатори виставки.

Президент оргради виставки поклав відповідальність за фінансові втрати учасників на уряд країни, сказавши, що "Влада, що прийняла це рішення, сидить в Берні. Якщо хтось має намір з ними судитися, бажаю удачі".

Раніше швейцарський МОЗ своїм розпорядженням скасував усі громадські заходи, у яких беруть участь більше тисячі осіб щонайменше до середини березня. Відкриття ж Женевського автосалону було заплановано на 3 березня.

Як повідомляв портал "Коментарі", первый випадок зараження новим різновидом коронавіруса виявлений на півдні Швейцарії у громадянина країни, який перебував у туристичній поїздці в Італії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!