Головна Новини Світ Європа У Туреччині у першої людини зафіксований коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині у першої людини зафіксований коронавірус

Хворий коронавірусом в Туреччині самостійно прийняв рішення самоізолюватися

11 березня 2020, 02:28 comments1894
Поділіться публікацією:
У Туреччині у першої людини зафіксований коронавірус

У Туреччині підтвердили перший випадок захворювання коронавірусом, повідомив міністр охорони здоров'я країни Фахреттин Коджа на прес-конференції в Анкарі.

Пацієнт чоловічої статі контактував з вірусом у Європі та знаходиться в ізоляції, сказав міністр. Всі родинні і близькі контакти також контролюються. Також всіх, ко повертається в країну просять самоізолюватися, щоб не заразити випадково інших.

Фахреттин Коджа зазначає, що медичний персонал лікарні вжив заходів обережності.

Один або два випадки не слід вважати спалахом, це просто означає, що вірус прийшов у нашу країну. Цього можна було очікувати.

Раніше "Коментарі" писали, що Національний банк України використовує міжнародні резерви, щоб не допустити "розгойдування" курсу гривні на тлі ризиків через поширення коронавіруса. Так, протягом минулого тижня НБУ три дні виходив з інтервенціями з продажу валюти (загальна сума склала 307 млн доларів). Сьогодні Нацбанк продав вже 250 млн доларів. Повідомляється, що ситуація на грошово-кредитному ринку залишається стабільною, а банківська система є достатньо ліквідною. Так, гривнева ліквідність зараз становить близько 230 млрд грн, а валютна — понад 8 млрд доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!