Головна Новини Світ Європа "Ван Гог на карантині": в Амстердамі закрилися музеї
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ван Гог на карантині": в Амстердамі закрилися музеї

Туристам Амстердама коронавірус поламав усі культурні плани

13 березня 2020, 01:05 comments3140
Поділіться публікацією:
"Ван Гог на карантині": в Амстердамі закрилися музеї

Два основних художніх музею Амстердама з сьогоднішнього дня закриті для відвідувачів через спалах коронавірусу, яким в Нідерландах захворіли понад 600 чоловік. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Відомо, що обидва музею не будуть працювати до 31 березня по причині того, що керівництво міста скасував масові та мистецькі заходи, де збирається від 100 осіб. А відомі столичні музеї приваблюють куди більшу кількість туристів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що влада Амстердама почали програму по боротьбі з масовим напливом туристів, чисельність яких за рік у кілька разів перевищує все населення Нідерландів.

"У рамках боротьби з овертуризмом влада Амстердама почала активно просувати прямого конкурента — Гааги: столиця ініціювала кампанію "Всі дороги ведуть до Гааги", — йдеться в повідомленні.

Рекламувати Гааги планують на центральному вокзалі Амстердама і у туристичному магазині Iamsterdam. На старті акції туристам подарували 50 квитків на поїздку в місто і назад.

"Кількість ночівель в Амстердамі становить 17,5 млн в рік, це в 13 разів більше, ніж в Гаазі. Ми пропонуємо подивитися наш місто, оскільки це центр знань, міжнародних відносин, там же знаходиться резиденція королів. Ми будемо ради допомогти столиці, сподіваємося, що у нас вийде", — розповів глава департаменту з економічних питань муніципального ради Гааги Річард де Мос.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!