Головна Новини Світ Європа У Греції стався серйозний землетрус
commentss НОВИНИ Всі новини

У Греції стався серйозний землетрус

В наслідок землетрусу зруйновані будинки і постраждали люди

21 березня 2020, 09:15 comments4478
Поділіться публікацією:
У Греції стався серйозний землетрус

Сьогодні вночі, у Греції стався землетрус силою 5,6 балів за шкалою Ріхтера. Про це повідомляє Athens News Agency з посиланням на дані сейсмологічної лабораторії Афінського університету.

Епіцентр землетрусу зафіксовано в 14 км на північний схід від міста Парга, за три години до цього там стався землетрус силою 4,3 бали за шкалою Ріхтера. Поштовхи відчули жителі та інших міст, таких як Теспротія, Превезе, Яніні, Арте, на Корфу.

Селище Каналаки в префектурі Превеза сильно постраждало: завалено деякі будинки, мешканці отримали травми. Також в наслідок землетрусу утворилися обвали і каменепади.

Раніше "Коментарі" писали, що в США вранці 18 березня стався землетрус. У мережі опубліковані відеоролики, як на стихію реагували люди і домашні тварини, а також момент трясіння потрапив в об'єктиви камер відеоспостереження. Землетрус силою 5,7 бала стався в Юті. За даними CNN, десятки тисяч людей залишилися без електрики, а також була припинена робота в органах державної лабораторії охорони здоров'я в умовах пандемії коронавіруса. Крім того, порушилася роботи авіарейсів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!