Головна Новини Світ Європа Замість конкурсантів арена Євробачення прийматиме хворих на коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Замість конкурсантів арена Євробачення прийматиме хворих на коронавірус

Арена Євробачення в Роттердамі зможе одночасно прийняти 680 пацієнтів з коронавірусом і не тільки.

31 березня 2020, 11:14 comments1760
Поділіться публікацією:
Замість конкурсантів арена Євробачення прийматиме хворих на коронавірус

Арену Євробачення в Роттердамі перетворять на госпіталь для хворих на коронавірус. Оскільки конкурс в цьому році скасували, місцева влада вирішила переобладнати будівлю під лікарню.

Там, де в травні повинна була вирішуватися доля головного трофею Євробачення 2020, тепер лікуватимуть хворих з коронавірусом. Уже зараз процес перетворення арени Ahoy в Нідерландах під тимчасовий госпіталь йде повним ходом. З дня на день тут повинні відкрити перші палати. Поки їх буде 22. Усі вони чотиримісні, тобто лікуватися тут будуть 88 пацієнтів.

У найближчому майбутньому тимчасову лікарню розширять і вона буде вміщати вже 680 пацієнтів. При цьому, не виключено, що допомогу тут надаватимуть не тільки хворим з Covid-19. Таких пацієнтів будуть поміщати в окремі бокси, щоб вони не заразилися коронавірусів. А привозити їх на арену будуть, якщо всі інші лікарні виявляться переповненими.

Кожна палата обладнана окремим душем і туалетом. Окремо облаштують кабінети для лікарів і медперсоналу, а також місце для відпочинку.

Нагадаємо, Євробачення 2020 мало відбутися в травні в Роттердамі в Нідерландах. Конкурс вирішили перенести на наступний рік через пандемію коронавірусу. При цьому країни можуть відправити на змагання тих же представників, які повинні були боротися за перемогу в Роттердамі в цьому році. Однак, конкурсну пісню учасникам все ж доведеться поміняти. Такі правила конкурсу. Про це "Коментарі" писали раніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!