Головна Новини Світ Європа Міністра в Чехії оштрафували за порушення правил карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністра в Чехії оштрафували за порушення правил карантину

Попався на порушенні правил карантину в Чехії міністр внутрішніх справ Ян Гамачек.

2 квітня 2020, 09:23 comments2229
Поділіться публікацією:
Міністра в Чехії оштрафували за порушення правил карантину

Міністра внутрішніх справ Чехії Яна Гамачека оштрафували за порушення правил карантину, який ввели в країні через коронавірус. Про це чиновник сам на писав у своєму Twitter.

Саме поліція, очолювана Гамачеком, повинна стежити за тим, як громадяни дотримуються правил карантину. Але, як виявилося, з дотриманням правил проблеми виникли у самого міністра. Він виправдовуватися не став і щиросердно у всьому зізнався.

Виявилося, що під час відеоконференції він зняв медичну маску, що правилами карантину категорично заборонено, так як крім міністра в приміщенні знаходилися й інші люди. Хтось зафіксував цей момент і виклав фотографію в мережу. Дійшла вона й до самого міністра. Він тут же погодився заплатити штраф — це 10 тисяч чеських крон або близько 400 доларів. Гроші він сам перерахував до місцевої лікарні.

Варто зазначити, що серед порушників-чиновників, виявився не тільки міністр внутрішніх справ, що видно по фото. Деякі зняли маски зовсім, деякі опустили, чого також робити не можна. Серед них міністр праці і заступник міністра закордонних справ. В результаті всі, хто правила порушив, також були оштрафовані на 10 тисяч крон.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Дональд Трамп попередив про страшні наслідки ізоляції через коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!