Головна Новини Світ Європа Найсуворіший карантин в Європі: Іспанія знімає обмеження, незважаючи на пандемію
commentss НОВИНИ Всі новини

Найсуворіший карантин в Європі: Іспанія знімає обмеження, незважаючи на пандемію

Прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес розповів, як у країні будуть знімати карантин у розпал пандемії коронавірусу

13 квітня 2020, 09:20 comments3938
Поділіться публікацією:
Найсуворіший карантин в Європі: Іспанія знімає обмеження, незважаючи на пандемію

Уряд Іспанії, де 14 березня ввели режим надзвичайного стану, прийняв рішення послабити карантин. Про це заявив прем'єр-міністр Педро Санчес.

За словами чиновника, в країні, де інфіковано понад 160 тисяч, знімуть обмеження на пересування і сферу обслуговування. Санчес каже, що вони навіть не вступають у другу фазу і тривога залишається. Саме тому вони не скасовують самоізоляцію для населення. Санчес каже, що карантин буде поступово слабшати, і це не завадить боротьбі з коронавірусом. До нововведень заходи в Іспанії вважалися найсуворішими в Європі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що коронавірус трохи послабив свою хватку в Італії. У країні стали фіксувати менше померлих від хвороби. За минулу добу таких було 431, що, незважаючи на значні масштаби, все ж є найнижчим показником майже за місяць. В останній раз приблизно така ж кількість загиблих, а саме 427, була 19 березня. Про це йдеться на порталі Worldometer, де збирають статистику летальних випадків в режимі реального часу.

Антирекорд смертності в Італії був 27 березня, коли коронавірус забрав життя 919 пацієнтів. Місцеві лікарі сподіваються, що пік вже позаду. Однак, карантин в країні поки не послаблюють, а навпаки, — до великодніх свят посилили ще більше. За кількістю інфікованих Італія — третя країна в світі після США та Іспанії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!