Головна Новини Світ Європа У Грузії заборонили їздити на автомобілях
commentss НОВИНИ Всі новини

У Грузії заборонили їздити на автомобілях

З сьогоднішнього дня виїжджати на вулиці в Грузії дозволено тільки автомобілям, що перевозять вантажі і доставляють продукти та продовольство.

17 квітня 2020, 10:23 comments2031
Поділіться публікацією:
У Грузії заборонили їздити на автомобілях

У Грузії заборонили громадянам їздити на легкових автомобілях. Заборона починає діяти вже сьогодні, 17 квітня, опівдні за місцевим часом. Про це заявив радник прем'єра Іраклій Чіковані.

Таким чином влада країни хоче утримати людей вдома під час великодніх свят. Вже у вівторок, 21 квітня, заборону на пересування обіцяють зняти. Поки ж на вулицях зможуть з'являтися тільки машини, які перевозять вантажі, продовольство та продукти харчування, а також автомобілі служб доставки. Всі інші легковики повинні залишатися в гаражах і на стоянках. Інакше їхні власники можуть заплатити штраф за порушення правил карантину, а це близько тисячі доларів.

Слід зазначити, що правила карантину в Грузії одні з найсуворіших. В країні ввели надзвичайний стан. Наприклад, тут діє комендантська година. Людям заборонено виходити на вулицю з 21:00 до 6:00 щодня. Крім того в чотирьох найбільших містах обмежили в'їзд-виїзд. Зокрема і в столиці — Тбілісі.

Надзвичайний стан буде діяти в Грузії, як мінімум, до 10 травня. Далі влада буде дивитися на динаміку зростання кількості хворих.

Станом на ранок п'ятниці, 17 квітня, в країні зафіксували 370 випадків інфікування коронавірусом. Це дані місцевого Міністерства охорони здоров'я.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Житомирі парафіянам заборонили відвідувати церкву на Великодні свята.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!