Головна Новини Світ Європа З мотузками і розміткою: в Іспанії відкривають пляжний сезон
commentss НОВИНИ Всі новини

З мотузками і розміткою: в Іспанії відкривають пляжний сезон

Радник з пляжів в Андалусії Даніель Барберо каже, що пляжі відкриються 15 червня і стануть місцем "Covid Free"

23 квітня 2020, 17:30 comments3094
Поділіться публікацією:
З мотузками і розміткою: в Іспанії відкривають пляжний сезон

Незважаючи на те, що Іспанії не планують відновлювати туристичну діяльність до кінця 2020 року, вже в червні там відкриють всі пляжі. За словами радника по пляжам в Андалусії Даніеля Барберо, є надія, що пляжі відкриються вже 15 червня і стануть місцем "Covid Free".

Нагадаємо, згідно з офіційною інформацією, іноземні туристи зможуть відвідати курорти Іспанії тільки через рік. За словами міністра праці Іспанії Йоланди Діас, план уряду щодо поетапного виведення економіки країни з карантину не враховує відкриття турсектору для іноземців до кінця року.

Проте в Іспанії вирішили, що все одно почнуть пляжний сезон: нехай без десятків тисяч іноземних туристів, але зі своїми відпочиваючими. Планується, що пляжі будуть місцем, де неможливо підхопити вірус. Для цього керівництво курортів буде контролювати дистанцію між людьми на пляжах: задіють мотузки, бар'єри та розмітку, щоб люди були подалі один від одного.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте розповів, що до кінця тижня уряд Італії розповість про плани поступового ослаблення карантину і відновлення країни. Його планують послабити вже 4 травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!