Головна Новини Світ Європа В Іспанії пляжі обробили хлоркою через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

В Іспанії пляжі обробили хлоркою через коронавірус

Екологи незадоволені рішенням використовувати хлорку на пляжах

30 квітня 2020, 19:34 comments2125
Поділіться публікацією:
В Іспанії пляжі обробили хлоркою через коронавірус

Місцева влада курорту на узбережжі Іспанії були змушені вибачитися за своє рішення обробити місцеві пляжі хлоркою для порятунку дітей від зараження коронавірусом Covid-19. Про це повідомили у виданні BBC.

В Іспанії знову дозволили дітям гуляти на вулицях, незважаючи на поширення пандемії коронавіруса Covid-19. Але за день до цього місцева влада курортної зони Захара де лос Атунес прийняла рішення поширити растрів хлору на пляжах з допомогою важкої техніки. На їх думку, це повинно було забезпечити безпеку для дітей.

Але захисники природи і інші екологи влаштували скандал і заявили, що таке рішення завдавати непоправної шкоди навколишньому середовищу. Один з активістів розповів, що хлорка "вбила все на землі, не видно навіть комах". При цьому пляж і дюни в цьому регіоні знаходяться під охороною через розмноження рідкісних перелітних птахів.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Україні в 2 рази зросла кількість випадків домашнього насильства в умовах загальнонаціонального карантину через поширення пандемії коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!