Головна Новини Світ Європа Лукашенко назвав крайній термін проведення президентських виборів у Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко назвав крайній термін проведення президентських виборів у Білорусі

Вибори президента Білорусі пройдуть до кінця літа

4 травня 2020, 16:01 comments1641
Поділіться публікацією:
Лукашенко назвав крайній термін проведення президентських виборів у Білорусі

Білорусь найближчим часом визначиться з датою проведення виборів глави держави. З такою заявою виступив президент Олександр Лукашенко під час відеоконференції зі своїм молдавським колегою Ігорем Додоном.

"Я знаю, що у вас президентські вибори, але у нас ще раніше відбудуться президентські вибори. У нас немає підстав тут їх переносити, немає можливості за Конституцією перенести ці вибори. Тому ми проведемо вибори, найближчим часом з датою визначимося. Це буде точно влітку. Крайній термін — кінець серпня", — уточнив Лукашенко.

Білоруський лідер також заявив про готовність розвивати співробітництво з Молдовою і висловив підтримку нинішньому главі Ігор Додону.

"Знайте, що ми завжди поруч, завжди готові підтримувати ваш народ. Ми багато чого для Молдови можемо зробити. Як тільки будуть зняті у вас обмеження, ми готові їхати до вас, летіти, торгувати, спілкуватися. Будемо раді бачити  представників Молдови у нас в Білорусі", — резюмував Лукашенко.

Як повідомляв портал "Коментарі", президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що парад на 9 травня на честь Дня перемоги в країні не буде скасований через пандемію COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!