Головна Новини Світ Європа У Грузії назвали дату відкриття кордонів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Грузії назвали дату відкриття кордонів

Уряд Грузії починає поступовий вихід з карантину

7 травня 2020, 14:15 comments2150
Поділіться публікацією:
У Грузії назвали дату відкриття кордонів

Грузинська влада анонсувала ослаблення карантину. Одним із заходів по поверненню до нормального життя є відкриття кордонів для іноземних туристів. В уряді пообіцяли зробити це з 1 липня. З такою заявою виступив прем'єр-міністр Грузії Георгій Гахарія.

Глава уряду зазначив, що внутрішній туризм відновлять вже з середини червня.

"Ми зробимо це за допомогою облаштування безпечних коридорів на сухопутних кордонах з нашими сусідами, а також завдяки двостороннім переговорам з країнами, цікавими для нас з точки зору туризму. Ці переговори вже розпочато", — підкреслив Гахарія.

Грузинський прем'єр додав, що всі обмеження на пересування по Тбілісі знімуть 11 травня, а з 14 числа повністю відкриють сполучення з населеними пунктами Руставі і Гардабані.

Нагадаємо, що у зв'язку з пандемією коронавіруса з 15 квітня в Грузії були закриті найбільші міста — Тбілісі, Руставі, Кутаїсі та Батумі.

Як повідомляв портал "Коментарі", керівництво Міжнародного валютного фонду вирішило підтримати економіку Грузії. МВФ профінансує макроекономічну стабільність, частина коштів піде на охорону здоров'я та підтримку платіжного балансу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!