Головна Новини Світ Європа У Барселоні дозволили відвідувати пляжі для купання і занять спортом, але тільки вранці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Барселоні дозволили відвідувати пляжі для купання і занять спортом, але тільки вранці

Місцеві мешканці радіють поступовому скасуванню обмежень

8 травня 2020, 23:26 comments8065
Поділіться публікацією:
У Барселоні дозволили відвідувати пляжі для купання і занять спортом, але тільки вранці

Місцева влада Барселони дозволили жителям відвідувати пляжі для купання і занять спортом, але тільки в строго обмежений час вранці і під наглядом поліції. Про це повідомили у виданні Reuters.

Місцеві жителі зможуть відвідувати пляжі тільки вранці з 6 до 10 годин. На іспанському узбережжі можна буде плавати, бігати, але обов'язково під наглядом поліції, яка буде контролювати дотримання соціальної дистанції між відпочиваючими.

Але одна з місцевих все одно назвала таке рішення "цієї свободою", адже місцеві дуже давно чекали повернення можливості прийти на море і поплавати або хоча б зайнятися спортом на рідному морському узбережжі.

У виданні відзначили, що деякі люди на пляжі порушували правила карантину. Серед них молодий чоловік, який медитував, хоча це поки що як і раніше заборонено. Після прибуття на пляж поліції люди, які не плавали і не займалася спортом, покинули узбережжі.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Іспанії пляжі обробили хлоркою в цілях безпеки від коронавіруса Covid-19, але екологи жорстко розкритикували таке рішення місцевих влади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!