Головна Новини Світ Європа ВООЗ: "Зняття обмежень щодо карантину може призвести до нової хвилі коронавірусу по Європі"
commentss НОВИНИ Всі новини

ВООЗ: "Зняття обмежень щодо карантину може призвести до нової хвилі коронавірусу по Європі"

Фахівці ВООЗ попереджають керівництво кількох країн Європи про додаткові заходи захисту для виходу з карантину

12 травня 2020, 08:57 comments1765
Поділіться публікацією:
ВООЗ: "Зняття обмежень щодо карантину може призвести до нової хвилі коронавірусу по Європі"

Всесвітня організація охорони здоров'я попередила деякі країни про те, що вони знімають обмежувальні заходи, пов'язані з коронавірусом COVID-19, але не підготувавшись при цьому до запобігання нових спалахів. Про це повідомляє видання "Радіо Свобода", посилаючись на джерела безпосередньо з ВООЗ.

Попередження надійшло в той час, як Франція та Бельгія вийшли з обмежень, які тривали протягом декількох тижнів, а Нідерланди 11 травня дозволили дітям повернутися в школу, тоді як Великобританія окреслила плани відновити роботу економіки.

У ВООЗ попереджають, що без постійного тестування і відстеження контактів хворих, країни, які виходять з карантину, можуть зіткнутися з новою, ще більш потужною хвилею захворювань.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з сьогоднішнього дня, 12 травня, в одному з регіонів Італії відновлюється навчальний семестр в школах і дитячих садах. Відзначається, що в групах дитячих садів одночасно зможуть перебувати не більше 4 дітей, а у класах початкової школи не більше 5, з розрахунку 4-5 квадратних метрів на кожного дитини. Діти будуть перебувати в закладах з 8 до 18 годин, однак формат навчання буде схожа на групу продовженого дня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!