Головна Новини Світ Європа "Можна виконувати професію, яку не полюбляєш": Лукашенко розповів, як впоратися з безробіттям в Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Можна виконувати професію, яку не полюбляєш": Лукашенко розповів, як впоратися з безробіттям в Білорусі

Президент Білорусі Олександр Лукашенко зазначив, що в республіці вистачає вакансій і якщо немає роботи, то просто не треба перебирати

12 травня 2020, 13:55 comments1855
Поділіться публікацією:
"Можна виконувати професію, яку не полюбляєш": Лукашенко розповів, як впоратися з безробіттям в Білорусі

Голова Республіки Білорусь Олександр Лукашенко під час наради з членами уряду щодо соціальної підтримки громадян, позначив, що в Мінську та інших регіонах країни немає суттєвих проблем з безробіттям. Про це передає видання "Белта".

Так, президент зазначив, що державний бюджет має ресурси для допомоги білорусам, які реально її потребують, а для решти створені цілком гідні економічні і соціальні умови.

 цей непростий час людина повинна спокійно прожити, влаштувавшись на іншу роботу. Може бути, не зовсім прийнятну і улюблену їм", — зазначив Лукашенко.

Лідер нації зазначив, що саме для цього в республіці не вводилися радикальні заходи по карантину, що фактично врятувало Білорусь від тотальної кризи і безробіття.

"Адже ми не закривали жодне виробництво, жоден ресторан, жоден кінотеатр — ми взагалі нічого не закривали і нікого не обмежували. Ми просто попередили людей: бережіть себе", — резюмував президент, додавши, що на тлі світового падіння економіки, білоруські роботодавці повинні максимально виключити звільнення людей.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку квітня президент Білорусі Олександр Лукашенко дійсно навідріз відмовився зупиняти виробництво країни в цілях введення карантину, оскільки "це вб'є економіку країни".

"Як у нас тут просторікують колом: карантин, комендантська година. Це найпростіше, це ми зробимо протягом доби. Але жерти що будемо?", — заявив тоді лідер білоруської нації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!