Головна Новини Світ Європа У Туреччині вводять комендантську годину
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині вводять комендантську годину

Обмеження у вигляді комендантської години вводиться через епідемію коронавірусу

16 травня 2020, 13:54 comments3105
Поділіться публікацією:
У Туреччині вводять комендантську годину

Влада Туреччини посилила карантинні обмеження і ввела чотириденну комендантську годину. Розпорядження вступить в силу 15 травня і торкнеться 15 провінцій.

Зазначається, що хоча в країні діє комендантська година на вихідних, але вперше цей термін збільшений до чотирьох днів. Причиною цього стало офіційне свято, яке відзначається в Туреччині 19 травня. Міністерство внутрішніх справ країни уточнює, що на зазначених територіях продуктові магазини і ринки будуть закриті. Заборона на діяльність має виняток — пекарні в ці дні зможуть працювати.

Як повідомляв портал "Коментарі", уряд Чорногорії посилив умови карантину. В країні ввели комендантську годину. Громадянам заборонено покидати свої оселі з 7 вечора до 5 години ранку.

"Національний координаційний орган з інфекційних захворювань вирішив сьогодні заборонити громадянам залишати свої будинки в будні дні з 19:00 до 5:00 та у вихідні з 1:00 в суботу о 5:00 в понеділок вранці", — попереджає влада громадян. Виняток зробили для співробітників регулярних служб для державних сервісів. На вулицю можна вийти для вигулу тварин, однак максимальний час прогулянки обмежили однією годиною. За порушення карантину для чорногорців передбачили кримінальну відповідальність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!