Головна Новини Світ Європа Відеофакт: на кордоні Угорщини і Румунії - 8-кілометрова черга з охочих повернутися додому
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеофакт: на кордоні Угорщини і Румунії - 8-кілометрова черга з охочих повернутися додому

В одному з пунктів пропуску на румунсько-угорському кордоні утворилася 8-кілометрова черга і люди спробували прорватися додому штурмом

18 травня 2020, 12:10 comments2995
Поділіться публікацією:
























Відеофакт: на кордоні Угорщини і Румунії - 8-кілометрова черга з охочих повернутися додому

У Румунії після відкриття кордонів і ослаблення карантину люди почали масово повертатися додому. В результаті, як передають місцеві ЗМІ, у вихідні в одному з пунктів пропуску на румунсько-угорському кордоні утворилася 8-кілометрова черга і люди спробували прорватися додому штурмом.

Як повідомляє видання Special Arad, через довгий епідеміологічний контроль, а також величезну кількість охочих повернутися додому в пункті пропуску Надлак І утворилася черга в 7-8 кілометрів. Люди, які перебували в очікуванні більше 8 годин, не витримали. Далі словесних перепалок з правоохоронцями, на щастя, не дійшло. Прикордонники прискорилися, і станом на сьогоднішній день черги з людей, які перетинають кордон пішки, немає. До речі, в Румунії, згідно з останньою інформацією, діагностували 16 871 випадок зараження коронавірусом.

Нагадаємо, в Італії стартує масова легалізація трудових мігрантів. Повідомляється, що уряд Італії прийняв таке рішення через наслідки пандемії коронавірусу, так як в країні тепер критична нестача робочих рук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!