Головна Новини Світ Європа Іспанія планує роздати дорослим жителям майже по 500 євро
commentss НОВИНИ Всі новини

Іспанія планує роздати дорослим жителям майже по 500 євро

Допомогу отримають як мінімум 100 тисяч іспанських сімей

18 травня 2020, 22:38 comments1929
Поділіться публікацією:
Іспанія планує роздати дорослим жителям майже по 500 євро

Уряд Іспанії прийняв рішення про виплати громадянам щомісячного базового доходу в умовах загальнонаціонального карантину через поширення пандемії коронавіруса Covid-19. Про це повідомили у виданні BBC.

В уряді Іспанії розповіли, що планують затвердити таке рішення вже наступного тижня. Спочатку фінансову допомогу від держави отримають як мінімум 100 тисяч іспанських сімей, які більше за інших постраждали від наслідків пандемії коронавіруса Covid-19.

Кожен дорослий громадянин Іспанії почне отримувати щомісячна допомога у розмірі як мінімум 462 євро незалежно від наявності або відсутності у нього інших джерел доходу. Надалі уряд планує розширити таку програму фінансової допомоги на більше число громадян і на інші категорії населення.

Міністр соціального забезпечення Іспанії Хосе Луїс Эксрива заявив, що таке рішення обійдеться уряду країни приблизно в 3-3,5 мільярди євро на рік.

Іспанія — одна з найбільш постраждалих від пандемії коронавіруса Covid-19 держав. На момент публікації в країні захворіли 278 тисяч чоловік, з яких 27,7 тисячі померли, а 196 тисяч одужали. Таким чином, ще майже 55 тисяч чоловік в Іспанії продовжують хворіти коронавірусом, а країна займає перше місце в Європі і третє місце в світі за кількістю хворих Covid-19.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Гонконзі продають морозиво зі смаком сльозогінного газу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!