Головна Новини Світ Європа Кіпр відкриває кордони для туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

Кіпр відкриває кордони для туристів

Уряд Кіпру не має наміру пропускати туристичний сезон

20 травня 2020, 09:24 comments2449
Поділіться публікацією:
Кіпр відкриває кордони для туристів

Влада Кіпру прийняла рішення послабити карантинні обмеження. З 15 червня країна відкриває свої кордони і знову готова приймати туристов з-за кордону. Для цього уряд затвердить спеціальні протоколи, в яких містяться норми і правила надання туристичних послуг в умовах епідемії COVID-19. У міністерстві туризму прогнозують відновлення туристичної галузі на 30% від результатів 2019 року за показниками числа туристів і доходів. Про це повідомив голова парламентського комітету з енергетики, торгівлі, промисловості і туризму Андреас Куприану.

Зазначимо, що поступове скасування карантинних обмежень почалося на Кіпрі з 4 травня. У червні-липні, ймовірно, запрацюють аеропорти та готелі. Такі заходи передбачені третім етапом виходу з карантину.

Раніше 11 держав Європейського союзу погодили звід правил, які дозволять поступово запустити туризм усередині ЄС. У переговорах взяли участь глави міністерств закордонних справ Греції, Кіпру, Німеччини, Іспанії, Італії, Австрії, Хорватії, Португалії, Мальти, Словенії та Болгарії.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше Кіпр заявив про те, що не пропустить майбутній туристичний сезон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!