Головна Новини Світ Європа У Молдові визначилися з виборами президента
commentss НОВИНИ Всі новини

У Молдові визначилися з виборами президента

Парламент Молдови затвердив дату президентських виборів

21 травня 2020, 13:46 comments1961
Поділіться публікацією:
У Молдові визначилися з виборами президента

Уряд Молдови визначила дату проведення президентських виборів. Так, згідно з рішенням парламентаріїв, вибори глави держави пройдуть 1 листопада поточного року.

Зазначимо, що депутати молдавського парламенту підтримали пропозицію Ігоря Додона, який на даний момент є президентом республіки. "За" проголосувало 50 з 97 присутніх на засіданні народых обранців. Альтернативною датою було запропоновано 25 жовтня, але юридична комісія не стала розглядати проект і він навіть не був винесений на голосування. Спікер парламенту пояснила відмову тим, що поправка була прийнята з порушенням регламенту.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше опозиція Молдови позначила, що готова запустити процедуру імпічменту проти президента Ігоря Додона в разі, якщо генеральна прокуратура підтвердить автентичність опублікованого відеокомпромату на нього, де він нібито отримує пакет з грошима від представника Російської Федерації. Зазначимо, що такий відеоматеріал, де фігурує людина, схожий на Додона, опублікував екс-голова Демократичної партії (ДПМ) і олігарх Володимир Плахотнюк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!