Головна Новини Світ Європа Кіпр заплатить туристам у разі виявлення коронавіруса
commentss НОВИНИ Всі новини

Кіпр заплатить туристам у разі виявлення коронавіруса

Влада Кіпру компенсує туристам витрати на лікування

28 травня 2020, 02:30 comments1844
Поділіться публікацією:
Кіпр заплатить туристам у разі виявлення коронавіруса

Уряд Кіпру готує особливі умови для іноземних туристів. Витрати туристів з коронавірусом, які відпочивають на Кіпрі, буде компенсувати уряд країни. Влада Кіпру взяла на себе зобов'язання оплачувати харчування, лікування та перебування в клініці тим приїжджим, у яких виявлять коронавірус. Хворому туристу доведеться витратитися лише на таксі до аеропорту і квиток додому.

Уряд острова також подбав про можливість розміщення для іноземців з COVID-19 — для них виділили спеціальну окрему лікарню, розраховану на 100 пацієнтів. У клініці також створить резерв з 200 апаратів ШВЛ для пацієнтів з важкою формою перебігу хвороби. Для членів сімей і тих, хто перебував у тісному контакті з хворими приготували готель на 500 місць.

Нагадаємо, що Кіпр анонсував відкриття авіасполучення з 9 червня, відвідати острів зможуть громадяни 19 країн. Туристам, незважаючи на відкриття кордонів, доведеться дотримуватися протиепідемічних заходів — соціальну дистанцію і обмеження на групи більше 10 чоловік. Про те, як будуть працювати нічні клуби влада Кіпру ще не визначилася.

Як повідомляв портал "Коментарі", влада Кіпру прийняла рішення послабити карантинні обмеження. З 15 червня країна відкриває свої кордони і знову готова приймати туристів з-за кордону. Для цього уряд затвердить спеціальні протоколи, в яких містяться норми і правила надання туристичних послуг в умовах епідемії COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!