Головна Новини Світ Франція Бджола-інфлюенсер прикрасила різдвяні вітрини
commentss НОВИНИ Всі новини

Бджола-інфлюенсер прикрасила різдвяні вітрини

Автори присвятили інсталяції екологічній ситуації

23 листопада 2019, 18:20 comments2376
Поділіться публікацією:
Бджола-інфлюенсер прикрасила різдвяні вітрини

У Парижі відбулася щорічна урочиста церемонія, на якій відкрили вітрини Galeries Lafayette, присвячені Різдву. В цьому році автори присвятили інсталяції екологічній ситуації на планеті Земля. Так, на вітрини помістили ляльки у вигляді бджіл, а різдвяну ялинку в універмазі прикрасили декоративною фігурою у вигляді бджолиної матки. Таким чином, автори ідеї зачепили проблему вимирання бджіл.

Зі слів організаторів, на таку ідею їх надихнув Instagram-аккаунт бджоли-інфлюенсера (@bee_nfluencer), створеного для залучення уваги до проблеми. Так, у різдвяному ролику Galeries Lafayette головною героїнею стала комаха по імені Бі, яка розповідає про подорожі, відпочинок і їжу, а також про те, як врятувати популяцію бджіл.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Данії вже прикрасили новорічну ялинку. Відомо, що в цьому році в якості головного прикраси хвойного дерева данці вибрали кристали Swarovski, відкинувши геть звичайні ялинкові іграшки. Ялинка розташувалася в центральному парку Копенгагена Тіволі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Теги:
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!