Головна Новини Світ Франція "Пенсійні протести в Парижі": Макрон закликав провести Різдво тихо
commentss НОВИНИ Всі новини

"Пенсійні протести в Парижі": Макрон закликав провести Різдво тихо

Президент Франції взявся урезонити мітингувальників, щоб свята в Парижі пройшли урочисто і без негативу

22 грудня 2019, 19:52 comments1735
Поділіться публікацією:
"Пенсійні протести в Парижі": Макрон закликав провести Різдво тихо

Президент Франції Еммануель Макрон звернувся до демонстрантів, страйкуючим вже кілька тижнів проти пенсійної реформи, прийнятої урядом, заспокоїтися в дні прийдешніх свят, щоб Париж зустрів Різдво тихо і по-сімейному. Про це передає агентство "РБК-Україна".

Так, французький лідер запропонував демонстрантам укласти перемир'я з урядом і припинити акції протесту. Макрон додав, що право на протест є законним і захищеним конституцією, але іноді необхідно зробити перерву.

"Право на протест є законним і захищене конституцією, але я вважаю, що в житті є моменти, коли потрібно укласти перемир'я з поваги до сім'ї і сімейного життя", — підкреслив Макрон.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що підвищення пенсійного віку французьким урядом викликало масові протести в Парижі, що призвело до постійних автомобільним колапсом і паралізації більшій частині промислової частини міста. У зв'язку з цим президент Еммануель Макрон заявив про готовність внести коригування в новий законопроект, але скасовувати його цілком причин не знаходить.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!