Головна Новини Світ Франція Пасажирський потяг на повному ходу зійшов з рейок у Франції
commentss НОВИНИ Всі новини

Пасажирський потяг на повному ходу зійшов з рейок у Франції

У салоні поїзда, який зійшов з рейок у Франції, перебували близько трьохсот пасажирів. Є постраждалі.

5 березня 2020, 13:59 comments3060
Поділіться публікацією:
Пасажирський потяг на повному ходу зійшов з рейок у Франції

Швидкісний пасажирський потяг на повному ходу зійшов з рейок у Франції. Постраждали два десятки пасажирів, а також машиніст поїзда, повідомляє видання Europe1.

Пасажирський експрес вранці вийшов із залізничної станції в Страсбурзі і прямував до Парижа. На той момент він був справний і питань до його роботи у працівників залізниці не виникало. Але в якийсь момент, коли потяг був на околицях міста Інгенхайм, пасажири відчули сильний поштовх. У цей момент на повному ходу експрес злетів з рейок.

В момент, коли сталася аварія, всередині вагонів знаходилися близько трьохсот пасажирів. Травмувалися двадцять з них. Також допомога медиків знадобилася машиністу поїзда.

Разом з тим, пасажирам пощастило. Зійшовши з рейок, поїзд залишився у вертикальному положенні. Якщо б він перекинувся, постраждалих могло б бути набагато більше.

Чому сталася аварія, поки остаточно невідомо. Це мають з'ясувати фахівці. Серед основних версій — просідання грунту. Під залізничним полотном утворилася яма і рейки з-за цього перестали бути стійкими.

Прибрати поїзд з рейок відразу не вдалося, тому на деякий час залізничне сполучення між французькою столицею і Страсбургом довелося зупинити.
Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що "Укрзалізниця" впроваджує поліцейське супровід у поїздах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!