Louis Vuitton вже почав постачати антисептики паризькій лікарні

Замість дорогих парфумів Louis Vuitton почав виробляти антисептики для лікарень

Французька транснаціональна компанія розкоші LVMH, в яку входять бренди Louis Vuitton, Christian Dior, Hennessy і багато інших, почала виробляти антисептики і вже поставляє їх у паризькі лікарні на тлі спалаху китайського коронавіруса Covid-19. Про це повідомляє Financial Times.

Перші партії пляшок з дезинфікуючими засобами вже доставлені в лікарні Парижа абсолютно безкоштовно. Також компанія планує доставити антисептики ще в 39 лікарень Франції.

LVMH тимчасово відмовилася від виробництва дорогої парфумерії та безоплатно зайнялася виробництвом корисних товарів в умовах коронавіруса. До кінця тижня вони планують вийти на виробництво 12 тисяч тонн антисептиків щотижня.

"LVMH продовжить виконувати зобов'язання до тих пір, поки це буде необхідно", — заявив власник LVMH Бернар Арно, який прийняв відповідне рішення ще в неділю, 15 березня.

Основна перевага компанії, що дозволяє робити великі обсяги антисептика в короткі терміни, полягає у наявності всіх необхідних компонентів для цього — очищеної води, гліцерину і етанолу, які використовуються для створення косметики.

Крім LVMH, російське видання "Коммерсантъ" вирішило виплатити своїм журналістам по 1000 доларів у "ці непрості часи". На тлі спалаху коронавіруса так само вчинила і міжнародна компанія Facebook.

Як повідомляв портал "Коментарі", українські футболісти звернулися до населення через коронавірус.