Головна Новини Світ Франція Louis Vuitton вже почав постачати антисептики паризькій лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

Louis Vuitton вже почав постачати антисептики паризькій лікарні

Замість дорогих парфумів Louis Vuitton почав виробляти антисептики для лікарень

20 березня 2020, 01:12 comments1701
Поділіться публікацією:
Louis Vuitton вже почав постачати антисептики паризькій лікарні

Французька транснаціональна компанія розкоші LVMH, в яку входять бренди Louis Vuitton, Christian Dior, Hennessy і багато інших, почала виробляти антисептики і вже поставляє їх у паризькі лікарні на тлі спалаху китайського коронавіруса Covid-19. Про це повідомляє Financial Times.

Перші партії пляшок з дезинфікуючими засобами вже доставлені в лікарні Парижа абсолютно безкоштовно. Також компанія планує доставити антисептики ще в 39 лікарень Франції.

LVMH тимчасово відмовилася від виробництва дорогої парфумерії та безоплатно зайнялася виробництвом корисних товарів в умовах коронавіруса. До кінця тижня вони планують вийти на виробництво 12 тисяч тонн антисептиків щотижня.

"LVMH продовжить виконувати зобов'язання до тих пір, поки це буде необхідно", — заявив власник LVMH Бернар Арно, який прийняв відповідне рішення ще в неділю, 15 березня.

Основна перевага компанії, що дозволяє робити великі обсяги антисептика в короткі терміни, полягає у наявності всіх необхідних компонентів для цього — очищеної води, гліцерину і етанолу, які використовуються для створення косметики.

Крім LVMH, російське видання "Коммерсантъ" вирішило виплатити своїм журналістам по 1000 доларів у "ці непрості часи". На тлі спалаху коронавіруса так само вчинила і міжнародна компанія Facebook.

Як повідомляв портал "Коментарі", українські футболісти звернулися до населення через коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!