Головна Новини Світ Франція Стало відомо, коли Євросоюз знову може відкрити кордони
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли Євросоюз знову може відкрити кордони

Французький лідер Еммануель Макрон дав невтішний прогноз про те, коли в Європі знову відчинять кордони, закриті через коронавірус

11 квітня 2020, 23:55 comments11470
Поділіться публікацією:
Стало відомо, коли Євросоюз знову може відкрити кордони

Євросоюз, де зараз вирує епідемія коронавірусу, знову зможе відкрити кордони не раніше вересня цього року. Про це заявив французький президент Еммануель Макрон в ефірі BFM.

Так, за словами Макрона, Шенгенська зона повинна залишатися закритою до початку осені. Політик переконаний, що така сувора міра — закриті кордони — допомагає в уповільненні розвитку епідемії між різними країнами. Макрон зазначив, що пік епідемії США ще мусять пройти, а в Азії – можливий повторний спалах зараження.

Тому французький президент підтримав позицію міністра екології Франції Елізабет Борн. Раніше вона заявила, що сьогодні не час купувати квиток, щоб поїхати на інший бік планети, враховуючи всі невизначеності через розвиток епідемії у Франції та всьому світі. При цьому, лідер Франції розуміє, що довге закриття кордонів може вплинути на відновлення економіки.

Нагадаємо, опублікована свіжа статистика щодо коронавірусу в світі: понад 60 тис. хворих за добу, лідерство за смертями – у США.

Раніше портал "Коментарі" розповів, в яких країнах все ще немає жодного випадку коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!