Головна Новини Світ Франція Макрон вважає, що Путін погодиться припинити військові дії на час пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон вважає, що Путін погодиться припинити військові дії на час пандемії

Президент Франції Еммануель Макрон від імені Ради безпеки закликав країни припинити військові дії на час пандемії, декілька світових лідерів вже його підтримали

15 квітня 2020, 11:59 comments1978
Поділіться публікацією:
Макрон вважає, що Путін погодиться припинити військові дії на час пандемії

Президент Франції Еммануель Макрон сподівається, що російський президент Володимир Путін погодиться припинити військові дії у розпал пандемії коронавірусу. Про це французький лідер заявив RFI.

Так, раніше ООН звернулася до всіх воюючих країн, щоб ті дотримувались перемир'я через коронавірус. Ініціативу підхопила і Франція, як одна з п'яти лідерів Ради безпеки. За словами Макрона, найближчими днями "п'ятірка" зможе просунутися в цьому напрямку. Вже погодилися з Макроном кілька світових лідерів: голова КНР Сі Цзіньпін, президент США Дональд Трамп і прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон.

"Я думаю, що президент Путін, безумовно, погодиться. В цей день ми можемо провести відеоконференцію і, отже, транслювати її з великою урочистістю, силою і ще більшою ефективністю", — сказав Макрон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 14 квітня пройшло 6 років з дня початку АТО (нині ООС). Експерти назвали головні перемоги і поразки за 6 років операції та оцінили перспективи врегулювання конфлікту на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!