Головна Новини Світ Франція У Франції знищать мільйони літрів пива через відсутність попиту
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції знищать мільйони літрів пива через відсутність попиту

Масове закриття ресторанів призвело французьких пивоварів до непоправного кроку

6 травня 2020, 21:35 comments2109
Поділіться публікацією:
У Франції знищать мільйони літрів пива через відсутність попиту

Асоціація пивоварів Франції оголосила, що буде змушена знищити 10 млн літрів пива в зв'язку з закриттям кафе, ресторанів і пабів через пандемію COVID-19. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна", посилаючись на паризькі ЗМІ.

Ліквідація буде проведена, оскільки термін придатності напою підходить до кінця і далі зберігати пиво немає сенсу.

"Різке закриття кафе, ресторанів, зупинення туристичної діяльності та скасування фестивалів та заходів призвели до того, що понад 10 млн літрів пива виявилися не затребуваними", — оголосили в асоціації, додавши, що сам процес утилізації виявиться для компаній витратним, не кажучи вже про завдані збитки.

Відзначається, що близько 70% пивоварень Франції повідомили про вимушене скорочення як мінімум удвічі товарообігу з середини березня.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Франції Еммануель Макрон сумнівається в тому, що відкриття зовнішніх кордонів держави відбудеться до кінця літа.

"Поки рано говорити, чи можемо ми взяти відпустку. Що я можу сказати, так це те, що ми обмежимо великі міжнародні поїздки навіть під час літніх канікул. Ми залишимося в Європі, і, в залежності від того, як буде розвиватися епідемія, нам, можливо, доведеться обмежити це (поїздки за кордон, — прим. ред.) трохи більше. Ми дізнаємося в початку червня", — сказав Макрон журналістам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!