Головна Новини Світ Франція Карантин у Парижі: МЗС Франції закликав громадян не відпочивати на березі Сени
commentss НОВИНИ Всі новини

Карантин у Парижі: МЗС Франції закликав громадян не відпочивати на березі Сени

Глава французького МЗС Крістоф Кастанер обурився, побачивши скільки людей відпочиває на березі Сени, розпиваючи спиртні напої та не дотримуючись дистанції

12 травня 2020, 07:58 comments1653
Поділіться публікацією:
Карантин у Парижі: МЗС Франції закликав громадян не відпочивати на березі Сени

Глава міністерства закордонних справ Франції Крістоф Кастанер звернувся до міського управління поліції в Парижі, щоб та перешкоджала масовому  відпочинку на березі річки Сени і каналу Сен-Мартен, де люди не дотримуються дистанції, незважаючи на небезпеку коронавірусу. Про це він написав у соціальних мережах, передає "Новий час".

Так, Кастанер опублікував відеоролик, де французи насолоджуються теплою весняною погодою біля паризьких водоймів і розпивають прохолодні напої, немов обмежень з карантину ніколи і не було.

"Зіткнувшись з безпечністю і безвідповідальністю, я змушений звернутися до поліції, щоб вона обмежила подібне дозвілля, яке може стати причиною нової хвилі заражень", — зазначив міністр.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава Білого Дому у Вашингтоні Дональд Трамп відмовляється носити засоби захисту від пандемії COVID-19 нарівні з іншими чиновниками і держслужбовцями, для яких це правило обов'язково.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!