Головна Новини Світ G20 Трамп подзвонив Путіну: президенти обговорили світову кризу та COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп подзвонив Путіну: президенти обговорили світову кризу та COVID-19

Президенти Дональд Трамп і Володимир Путін підняли найважливіше питання для США і Росії: енергетичний ринок в складних умовах падіння цін на нафту і пандемії

30 березня 2020, 23:17 comments2827
Поділіться публікацією:
Трамп подзвонив Путіну: президенти обговорили світову кризу та COVID-19

Сьогодні відбулася телефонна розмова президентів США і РФ Дональда Трампа і Володимира Путіна, в якому національні лідери досягли домовленостей у підтримці енергетичного ринку в умовах стрімкого падіння цін на нафту. Про це повідомляє агенція "РБК-Україна".

За словами офіційного представника Білого дому Джадда Діра, Трамп і Путін погодилися, що вони будуть "тісно співпрацювати" в рамках "Великої двадцятки" (G20) для боротьби з коронавірусом і пожвавлення світової економіки.

В адміністрації Кремля повідомили, що телефонна розмова двох президентів відбулася за ініціативою Вашингтона.

"Проведено також обмін думками щодо поточного стану світового ринку нафти. Домовлено про російсько-американських консультаціях на цей рахунок по лінії міністрів енергетики", — йдеться на сайті Кремля.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський президент Дональд Трамп має намір завершити режим суворого карантину в США у зв'язку з наближенням Великодня. На думку Трампа, покалічене з-за коронавіруса економіка і вимушена соціальна ізоляція завдадуть більше шкоди, ніж поширення вірусу. Експерти охорони здоров'я попереджають президента, що поширення захворювання може сповільнитися, якщо всі підприємства залишаться закритими, а люди будуть сидіти вдома як можна довше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!