Головна Новини Світ G7 Трамп чи Байден: соціологи розповіли, чиї шанси перемогти на президентських виборах вищі
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп чи Байден: соціологи розповіли, чиї шанси перемогти на президентських виборах вищі

Джо Байден на президентських перегонах йде у відрив від Дональда Трампа, але незначно - соцопитування

30 квітня 2020, 12:50 comments2740
Поділіться публікацією:
Трамп чи Байден: соціологи розповіли, чиї шанси перемогти на президентських виборах вищі

Джо Байден покищо випереджає Дональда Трампа на президентських перегонах у США. Нові дані соцопитувань опублікувало видання Independent.

Колишній віце-президент США, демократ Джо Байден поки що утримує лідерські позиції. Проголосувати за нього на виборах у листопаді готові близько 50% американців. У той же час, нинішній глава Білого дому, республіканець Дональд Трамп, має підтримку близько 40 відсотків. А ось трохи менше 10% виборців ще не визначилися з кандидатом і не знають, кому віддадуть свій голос на виборчій дільниці. Їні симпатії поки що не належать жодному з опонентів.

Також напередодні соціологи оприлюднили результати більш детального дослідження виборчих настроїв в Північній Кароліні. Тут розрив між кандидатами не на стільки явний і складає всього 5%. Але все ж перевага у Джо Байдена. Його готові в президентській гонці підтримати приблизно 50% опитаних у штаті, а Трампа — 45%. При цьому низка виборців зазначили, що не схвалюють реакцію Трампа на пандемію коронавірусу і тому готові віддати голоси його опонентові. Наприклад, у тій же Північній Кароліні, ще минулого тижня розрив між Трампом і Байденом був не більше 3%.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що президент США Дональд Трамп не збирається переносити вибори в США через спалах коронавірусу. Вони, до речі, мають відбутися в листопаді цього року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!